Behöver du tandimplantat, har akut ont i en tand eller är rädd för att gå till tandläkaren? Hos oss på Åpraktiken hittar du snälla tandläkare i Uppsala som hjälper dig med allt från akut tandvård, till stöttning vid tandläkarskräck. Läs mer om våra tjänster här nedan och boka tid hos våra tandläkare redan idag.

Akut Tandvård

Boka tid för akut tandvård i Uppsala så fort besvären uppstår för att undvika permanenta problem. Vi behandlar allt från tandvärk, ilningar och skadade tänder. Läs mer om akut tandvård här eller ring  och boka akut tandvårdstid

Tandläkarskräck?

Åpraktiken är din tandläkarmottagning i Uppsala med stor erfarenhet av tandvårdsrädsla & tandvårdsfobi. Våra vänliga tandläkare finns här för att hjälpa dig. Läs mer om tandvårdsrädsla och hur våra tandläkare kan hjälpa dig.

Tandimplantat

Dåliga eller skadade tänder som behöver bytas ut? Vi på Åpraktiken i Uppsala är experter på tandimplantat. Vänta inte med att fixa tänderna, utan få fina tänder med en tandbro eller tandkrona av toppklass redan idag! Läs mer om att ersätta tänder med tandimplantat.

Airflow

Missfärgade tänder av kaffe/tobak? Airflow är en skonsam behandling som tar bort fläckar på tänderna. Läs mer och boka Airflow hos Åpraktiken – din tandläkare i Uppsala.

Call Now Button018-124312