Behöver du tandimplantat, har akut ont i en tand eller är rädd för att gå till tandläkaren? Hos oss på Åpraktiken hittar du snälla tandläkare i Uppsala som hjälper dig med allt från akut tandvård, till stöttning vid tandläkarskräck. Läs mer om våra tjänster här nedan och boka tid hos våra tandläkare redan idag.

Akut Tandvård

Boka tid för akut tandvård i Uppsala så fort besvären uppstår för att undvika permanenta problem. Vi behandlar allt från tandvärk, ilningar och skadade tänder. Läs mer om akut tandvård här eller ring  och boka akut tandvårdstid

Tandläkarundersökning

Förebygg tandproblem och få en bättre munhungien genom regelbundna tandundersökningar från tandläkare hos oss på Åpraktiken. Vid en basundersökning granskar vi din mun- oc tandhälsa. Boka tid för basundersökning här!

Tandimplantat

Dåliga eller skadade tänder som behöver bytas ut? Vi på Åpraktiken i Uppsala är experter på tandimplantat. Vänta inte med att fixa tänderna, utan få fina tänder med en tandbro eller tandkrona av toppklass redan idag! Läs mer om att ersätta tänder med tandimplantat.

Airflow

Missfärgade tänder av kaffe/tobak? Airflow är en skonsam behandling som tar bort fläckar på tänderna. Läs mer och boka Airflow hos Åpraktiken – din tandläkare i Uppsala.

Tandstensborttagning

Problem med tandsten? Våra tandläkare i Uppsala hjälper dig med tandstensborttagning! Läs mer och boka tid för att ta bort tandsten hos Åpraktiken.

Tandlossning

Ett svullet och irriterat tandkött kan vara tecken på gingivit (tandköttsinflammation). Läs mer om tandlossning och boka tid hos våra tandläkare i Uppsala.

018-124312