Dekoration: Tandläkarstol med verktyg på en bricka framför stolen

Vad är tandimplantat & hur går tandimplantat till?

Ett implantat kan ersätta dina saknade eller dåliga tänder. Implantatet ska däremot inte förväxlas med en avtagbar tandprotes, utan kan liknas vid en skruv av titan som opereras in i ditt käkben för att läka fast och utgöra ett fäste för en krona eller en bro. Hos oss på Åpraktiken i Uppsala har vi lång erfarenhet av att ersätta tänder och ser alltid till att ta hand om dig på allra bästa sätt. Med vår kompetens och de bästa och mest välbeprövade materialen får du vackra tänder som du inte kommer ångra.

Tandimplantat – det nya sättet att ersätta förlorade tänder!

Med tandimplantat har vi fått ett genombrott inom tandhälsovården. Implantat är lösningen för dig som har förlorat en, flera eller kanske alla dina tänder och är tandlös. I stället för att fästa broar i friska tänder eller använda ofixerade tandersättningar eller löständer kan permanenta konstgjorda tänder användas.

Tandkrona eller tandbro – Endast lokalbedövning vid behandling

Vid en implantatbehandling behövs bara lokalbedövning. Ett tandimplantat fästs med en skruv på önskad plats i käken. Under läkningsperioden skall implantatet växa ihop med
tandbenet. Tandersättningen (Bett/Krona/Bro) kan därefter fästas permanent med hjälp av skruvar på implantatet.

Få fina tänder & ersätt en saknad tand med tandimplantat

Tandimplantat är idag en standardmetod inom tandhälsovården med betydande fördelar. Tandimplantat känns naturliga, som riktiga tänder och ser också naturliga ut. Dessutom påverkas varken saliv eller tal.

Har du förlorat en eller flera tänder? Det är ingen idé att vänta med att fixa tänderna och åtgärda problemet. Ring oss på Åpraktiken i Uppsala redan idag och boka en tandläkartid för konsultation! Du når oss på telefonnumret 018-12 43 12, eller klicka här för att se mer kontaktinformation och vår besöksadress.

BOKA  TANDLÄKARTID

Välkommen att boka tid hos oss!

För akut tandläkartid, ring 018-12 43 12
eller för att boka tandläkartid
ring telefonnummer 018 -12 43 12
eller skicka via formuläret till höger.

Boka Tid!

    Läs mer i vår Integritetspolicy »

    018-124312