PERSONAL

Mansour Goodarzi

Mansour Goodarzi

Tandläkare

Hej!

Jag har varit legitimerad tandläkare sen januari 1999, jobbade på Folktandvården de första åren men har sedan 2003 drivit Åpraktiken.

Mina huvudsakliga ambitioner är att ge tandvård på bästa möjliga sätt vad gäller kvalitet, service och bemötande.

Du är varmt välkommen till oss.

Peter Henriksson

Peter Henriksson

Leg. tandläkare

Hej!

Mitt namn är Peter och efter snart 20 år som verksam tandläkare inom Landstinget och Privata sektorn har jag stor erfarenhet inom allmäntandvård, men framförallt inom områden som tandvårdsrädsla, rotfyllningar, kron-, bro- och implantatprotetik. Vi vill tillgodose dina önskemål och ditt personliga behov av tandvård.

Christina

Christina

Tandläkare

Hej!

Jag heter Christina och jobbar som tandläkare på Åpraktiken.

Jag tog examen från Karolinska Institutet 2019 och har jobbat tre år på folktandvården innan jag började här på kliniken. För mig är det viktigt att patienten känner sig trygg i stolen och är delaktig i behandlingen.

Jag är adopterad från Peru och pratar även spanska.
På fritiden tränar jag gymnastik och umgås med vänner och familj.

Varmt välkomna till Åpraktiken!

Slavica Delilovic

Slavica Delilovic

Tandläkare

Hej!

Jag heter Slavica Delilovic och är tandläkare här på Åpraktiken sedan 2003. Tidigare har jag jobbat på Folktandvården i Alunda och Nyby.

Jag kommer från Bosnien-Hercegovina och har bott i Sverige sedan 1994. Min tandläkarlegitimation fick jag först 1990 i Sarajevo och den svenska fick jag 2001.

Jag trivs med mitt jobb då ingen dag är lik den andra, man träffar flera intressanta människor som jag blir inspirerad av. Många patienter upplever stort obehag då de ska besöka tandläkaren och mitt mål är att kunna hjälpa dessa människor att klara av det på ett bra sätt.

Jag jobbar med både gamla och unga patienter och estetik ligger mig varmt om hjärtat.

På fritiden ägnar jag min tid åt familjen, gillar att läsa böcker och jag gillar att resa.

Du är alltid välkommen hit till oss.

Ahmad Rachpoot

Ahmad Rachpoot

Tandläkare

Hej!

Jag började jobba som tandläkare 1992 då jag examinerade från Karolinska Institutet.

Jag har jobbat på Folktandvården men även utomlands några år och i december 2010 började jag jobba här på Åpraktiken. Jag sysslar med allt inom allmäntandvård men gör även kirurgi, implantatkirurgi och protetik. Jag trivs mycket bra med mina kollegor.

På fritiden umgås jag med min familj.

Varmt välkommen till oss!

Mats Eriksson Tegler

Mats Eriksson Tegler

Tandläkare

Hej!

Mats heter jag och arbetar som tandläkare här på Åpraktiken. Jag har funnits på Åpraktiken sedan 2006 och sysslar med all typ av tandvård.

Jag kommer ursprungligen från Jakobsberg utanför Stockholm. Efter diverse arbeten och påbörjade utbildningar började jag på tandläkarhögskolan. Tandläkarexamen tog jag 1999 på Karolinska Institutet i Huddinge. Började då på Folktandvården i Säter i Dalarna där jag arbetade ett par år för att sedan flytta till Uppsala. Här har jag tidigare varit på Folktandvården i Gottsunda och Alunda.

När jag inte tjänstgör som tandläkare är jag gärna med familjen eller snickrar på huset.

Varmt välkomna till Åpraktiken önskar jag er alla!

Helena Larsson

Helena Larsson

Tandsköterska

Hej!

Välkommen till oss!

Saeed Shamani (Är tjänstledig)

Saeed Shamani (Är tjänstledig)

Tandspecialist

Hej!

Jag tog min tandläkarexamen 1990 i Iran och 2005 i Sverige och blev specialist inom tandlossningssjukdomar 2011. Jag började jobba på Åpraktiken hösten 2015. Jag har stor erfarenhet av avancerad terapiplanering och behandlingar inom tandlossning och bettrehabiliteringar med implantat. Jag utför även andra kirurgiska ingrepp.

Jag önskar dig varmt välkommen till oss!

Publicerad vetenskaplig artikel:

”Oral hygiene behavior change during the nonsurgical periodontal treatment phase.”

Loane

Loane

Tandhygienist

Hej!

Hej, mitt namn är Loane Olsson!

Jag tog min tandhygienistexamen i Malmö 2011, sen dess har jag jobbat som tandhygienist både på folktandvården och privat i nära samarbete med tandläkare och specialister. Jag har god erfarenhet av att behandla tandvårdsrädda patienter och är lätt på handen.

Du har säkert fina tänder! Men en tandhygienist fokuserar inte bara på tänderna utan även på stödjevävnaden som håller dina tänder fina. Stödjevävnaden kan nämligen vara sjuk utan att det märks i början.
Jag är här för att hjälpa dig att förebygga bl a tandlossning och behandla pågående sjukdom.
Välkommen att boka din ”dental spa ”eller en annan behandling som du behöver hos mig.

Du är varmt välkommen till oss på Åpraktiken!

Monica Edelbrock

Monica Edelbrock

Tandhygienist

Hej!

Monica heter jag och är legitimerad tandhygienist och arbetar på Åpraktiken sedan 2006.

Mig får du träffa om du har behov av rengöring av dina tänder!  Att hjälpa personer få en frisk och ren mun är en del av mitt dagliga arbete som jag finner mycket intressant och stimulerande.

Jag tog min tandhygienistexamen på Karlstad Universitet 1996.  Har sedan dess arbetat på Folktandvården Härnösand, Folktandvården Lidingö, Folktandvården Vretgränd i Uppsala och sedan 2006 har jag fått äran att arbeta här på Åpraktiken.  Vi är ett stort härligt gäng som kompletterar varandra, här vill jag arbeta och följa er patienter i många-många år!

På fritiden är jag tillsammans med min fina familj som består av maken, 3 underbara flickor. Träning ligger mig också mycket varmt om hjärtat.

Välkommen till oss!

Shamsun

Shamsun

Tandhygienist

Hej!

Jag heter Shamsun och jag tog min tandhygienistexamen år 2000. Innan jag började på Åpraktiken jobbade jag på Käkkirurgen Akademiska sjukhuset och innan dess på folktandvården inom allmäntandvård och mobil tandvård.
Jag har mitt påbrå i Bangladesh och kom till Sverige som liten. Jag gillar resor och shopping och på fritiden umgås jag mycket med familjen.

Varmt välkommen!

Lena

Lena

Tandsköterska

Hej!

Jag heter Lena Sivertsson och tog min sköterskeexamen julen 2008 och har jobbat som sköterska här på Åpraktiken sedan oktober 2009.

Jag assisterar för det mesta tandläkare Slavica men utför även receptionsarbete. Jag utbildade mig till tandsköterska då jag känner mig driven att få hjälpa människor och trivs med ett mycket socialt arbete. Jag har mycket duktiga och härliga kollegor som jag stormtrivs med.

På fritiden är jag med min man och mina två barn och vi cyklar gärna i skog och mark. När vi hinner tar vi gärna en tur med husvagnen.

Jag ser fram emot att få träffa dig här på Åpraktiken, varmt välkommen!

Jenny (Föräldrarledig)

Jenny (Föräldrarledig)

Tandsköterska

Jag heter Jenny och tog examen från Tandsköterska utbildningen i mars 2023 och har arbetat här på Åpraktiken sen dess.

Jag valde att utbilda mig till tandsköterska då jag har lång erfarenhet av serviceyrket och jag har ett stort intresse för just munhälsan. Så att arbeta som tandsköterska är något jag trivs väldigt bra med.

Jag uppskattar att ha varierande arbetsuppgifter, arbeta i team med duktiga kollegor och att varje dag få lära mig något nytt. Trivs med mötet med patient och jag gör alltid mitt bästa för att hjälpa till så att ni ska få en sån bra upplevelse som möjligt när ni kommer till oss.
Hoppas vi ses!

Talin

Talin

Tandsköterska

Jag blev klar tandsköterska 1998 och började jobba på Folktandvården. År 2012 började jag här på Åpraktiken. Jag ångrar inte över att jag valde att bli en av teamet. Vi är ett härligt gäng där vi delar kunskap och erfarenhet tillsammans.

Din första kontakt kommer oftast att vara med mig. Mitt mål är att ge en god, trevlig service till dig som patient. Min huvudsakliga uppgift på Åpraktiken är receptionsarbete där mitt hjärta ligger varmt men jobbar även som assisterande tandsköterska. Jag har även andra administrativa uppgifter såsom beställningar av material och har kontakt med olika myndigheter.

Behöver du hjälp på Armeniska eller Persiska så finns jag för dig. Jag är inte bara tandsköterska utan även mamma till en underbar kille som jag spenderar min tid med.

Ronja

Ronja

Tandsköterska

Jag tog min examen till tandsköterska februari 2020 här i Uppsala. Efter min sista praktik, här på Åpraktikens klinik, kändes det som rätt arbetsplats och yrke för mig. Trivs att jobba med och hjälpta människor. Även att arbetet är så varierat och att man aldrig sitter helt still.
Jag tycker det är väldigt viktigt att man känner sig trygg, omhändertagen och lyssnad på som patient. Särskilt då jag själv har varit tandvårdsrädd patient tidigare i mitt liv.
Jag jobbar huvudsakligen med tandläkare Christina men ni kommer även träffa mig i receptionen och runt om i kliniken.

På fritiden är jag mycket med familj och vänner. Tycker även om att vara utomhus och att träna.
Hoppas vi ses snart här på Åpraktiken!

Israa

Israa

Tandläkare

Hej!

Jag är Israa Oraibi, din dedikerade tandläkare med över tio års erfarenhet inom tandvården. Efter att ha avslutat min tandläkarexamen år 2012 har jag arbetat som sjukhustandläkare och odontologisk ansvarig. Min passion att erbjuda högkvalitativ vård ledde mig till Karolinska Institutet, där jag arbetade som klinisk handledare inom protetik. Idag ägnar jag mig främst åt privatpraktik, med särskild expertis inom implantatkirurgi och osynlig tandreglering (aligners). Jag välkomnar dig att uppleva en personligt anpassad och professionell tandvårdsupplevelse där varje leende är unikt och värdefullt. Ser fram emot att få träffa dig!

Kajsa Lemón

Tandsköterska

Välkommen till Åpraktiken!

018-124312