PERSONAL

Saeed Shamani

Saeed Shamani

Tandspecialist

Hej!

Jag tog min tandläkarexamen 1990 i Iran och 2005 i Sverige och blev specialist inom tandlossningssjukdomar 2011. Jag började jobba på Åpraktiken hösten 2015. Jag har stor erfarenhet av avancerad terapiplanering och behandlingar inom tandlossning och bettrehabiliteringar med implantat. Jag utför även andra kirurgiska ingrepp.

Jag önskar dig varmt välkommen till oss!

Publicerad vetenskaplig artikel:

”Oral hygiene behavior change during the nonsurgical periodontal treatment phase.”

Ethel

Ethel

Vik. Tandsköterska

Hej!

Jag heter Ethel Gillberg och arbetar som tandsköterska här på Åpraktiken och det har jag gjort sedan 2006.

Tidigare var jag anställd på Folktandvården i Gimo, där jag huvudsakligen arbetade med barn, dels på kliniken men även genom att besöka förskolor och skolor.

Jag trivs mycket bra här på Åpraktiken eftersom vi är ett sammansvetsat gäng med mycket glädje och stor empati för patienterna.

På fritiden tycker jag om att umgås med familj och vänner, ta långa promenader med hundarna, gå på yoga och meditation eller att läsa en spännande bok.

Välkommen till oss!

Lena

Lena

Tandsköterska

Hej!

Jag heter Lena Sivertsson och tog min sköterskeexamen julen 2008 och har jobbat som sköterska här på Åpraktiken sedan oktober 2009.

Jag assisterar för det mesta tandläkare Slavica men utför även receptionsarbete. Jag utbildade mig till tandsköterska då jag känner mig driven att få hjälpa människor och trivs med ett mycket socialt arbete. Jag har mycket duktiga och härliga kollegor som jag stormtrivs med.

På fritiden är jag med min man och mina två barn och vi cyklar gärna i skog och mark. När vi hinner tar vi gärna en tur med husvagnen.

Jag ser fram emot att få träffa dig här på Åpraktiken, varmt välkommen!

Slavica Delilovic

Slavica Delilovic

Tandläkare

Hej!

Jag heter Slavica Delilovic och är tandläkare här på Åpraktiken sedan 2003. Tidigare har jag jobbat på Folktandvården i Alunda och Nyby.

Jag kommer från Bosnien-Hercegovina och har bott i Sverige sedan 1994. Min tandläkarlegitimation fick jag först 1990 i Sarajevo och den svenska fick jag 2001.

Jag trivs med mitt jobb då ingen dag är lik den andra, man träffar flera intressanta människor som jag blir inspirerad av. Många patienter upplever stort obehag då de ska besöka tandläkaren och mitt mål är att kunna hjälpa dessa människor att klara av det på ett bra sätt.

Jag jobbar med både gamla och unga patienter och estetik ligger mig varmt om hjärtat.

På fritiden ägnar jag min tid åt familjen, gillar att läsa böcker och jag gillar att resa.

Du är alltid välkommen hit till oss.

Maria Åkerstedt

Maria Åkerstedt

Tandläkare

Jag tog examen 1995 på tandläkarhögskolan Karolinska institutet.

På Åpraktiken har jag jobbat i snart 10 år och trivs väldigt bra. Innan dess jobbade jag på sjukhustandvården i ca 10 år, vilket har gett mig erfarenhet av att behandla patienter med tandvårdsrädsla.

Varmt välkommen till oss på Åpraktiken!

 

Mansour Goodarzi

Mansour Goodarzi

Tandläkare

Hej!

Jag är tandläkare samt verksamhetschef här på Åpraktiken och jag studerade i Stockholm och tog min tandläkarlegitimation på Karolinska institutet januari 1999. Jag började jobba på Folktandvården i Uppsala direkt efter min utbildning och jag sysslar med allt inom allmän tandvård men mitt huvudsakliga intresse är Implantat kirurgi och implantat protetik.

Jag har stora erfarenheter av att operera bort visdomständer och tänder som inte kan tas bort via en enkel tandutdragning.

År 2003 tog jag över Åpraktiken och började arbeta som ensam tandläkare och under de gångna åren har jag lyckats få nya härliga medarbetare.

Det känns jätte roligt att ha ett så fantastisk jobbar gäng här på Åpraktiken.

Mina huvudsakliga ambitioner är att ge tandvård på bästa möjliga sätt vad gäller kvalitet, service och erbjuda patientvänliga priser.

Du är varmt välkommen till oss.

Helena

Helena

Tandsköterska

Hej!

Jag tog min tandsköterske examen 1988 och har arbetade på folktandvården innan jag kom hit till Åpraktiken i april 2007.

Mina uppgifter här är personalansvar och att se till att vi har allt material hemma som behövs.

Men min huvuduppgift är assistans och då arbetar jag med Ahmad. Vi utför en hel del implantat både kirurgi och protetik och det är fantastiskt kul och intressant.

Det bästa med kliniken är mina härliga medarbetare och att vi hjälps åt med det mesta och har otroligt kul ihop, och givetvis alla trevliga patienter. Hoppas du kommer trivas lika bra här som jag.

Du är varmt välkommen till oss!

Talin

Talin

Tandsköterska

Hej!

Jag blev klar tandsköterska 1998 och började jobba på Folktandvården och 2012 började jag här på Åpraktiken. Jag ångrar inte en sekund över att jag valde att bli en av teamet. Vi är ett härligt gäng där vi delar kunskap och erfarenhet tillsammans.

Mitt mål är att ge en god, trevlig service till dig som patient. Din första kontakt kommer att vara med mig. Min huvudsakliga uppgift på Åpraktiken är receptionsarbete där mitt hjärta ligger varmt men jobbar även som assisterande tandsköterska. Jag gör även beställningar av material och har kontakt med olika myndigheter.

Jag pratar också Armeniska och Persiska och finns där för dig om du behöver hjälp. Jag är inte bara tandsköterska utan även mamma till en underbar kille som jag gärna spenderar min fritid med.

Varmt Välkommen!

Monica Edelbrock

Monica Edelbrock

Tandhygienist

Hej!

Monica heter jag och är legitimerad tandhygienist och arbetar på Åpraktiken sedan 2006.

Mig får du träffa om du har behov av rengöring av dina tänder!  Att hjälpa personer få en frisk och ren mun är en del av mitt dagliga arbete som jag finner mycket intressant och stimulerande.

Jag tog min tandhygienistexamen på Karlstad Universitet 1996.  Har sedan dess arbetat på Folktandvården Härnösand, Folktandvården Lidingö, Folktandvården Vretgränd i Uppsala och sedan 2006 har jag fått äran att arbeta här på Åpraktiken.  Vi är ett stort härligt gäng som kompletterar varandra, här vill jag arbeta och följa er patienter i många-många år!

På fritiden är jag tillsammans med min fina familj som består av maken, 3 underbara flickor. Träning ligger mig också mycket varmt om hjärtat.

Välkommen till oss!

Ronja

Ronja

Tandsköterska

Hej! 

Hösten 2018 började jag min utbildning till tandsköterska och har gjort min praktik här på Åpraktiken. Jag har lärt mig otroligt mycket och blev väldigt bra bemött här under min utbildning.  Arbetet som tandsköterska känns rätt eftersom det händer massor, är mycket socialt och arbetsuppgifterna alltid varierar. Därför trivs jag mycket bra här på Åpraktiken. Avslutar min utbildning i februari 2020 och ser fram emot att komma ut i arbetslivet och jobba här på Åpraktiken.

På fritiden älskar jag att träna och umgås med vänner och familj. 

Välkommen till oss alla här på Åpraktiken!

Ahmad Rachpoot

Ahmad Rachpoot

Tandläkare

Hej!

Jag började jobba som tandläkare 1992 då jag examinerade från Karolinska Institutet.

Jag har jobbat på Folktandvården men även utomlands några år och i december 2010 började jag jobba här på Åpraktiken. Jag sysslar med allt inom allmäntandvård men gör även kirurgi, implantatkirurgi och protetik. Jag trivs mycket bra med mina kollegor.

På fritiden umgås jag med min familj.

Varmt välkommen till oss!

Mats Eriksson Tegler

Mats Eriksson Tegler

Tandläkare

Hej!

Mats heter jag och arbetar som tandläkare här på Åpraktiken. Jag har funnits på Åpraktiken sedan 2006 och sysslar med all typ av tandvård.

Jag kommer ursprungligen från Jakobsberg utanför Stockholm. Efter diverse arbeten och påbörjade utbildningar började jag på tandläkarhögskolan. Tandläkarexamen tog jag 1999 på Karolinska Institutet i Huddinge. Började då på Folktandvården i Säter i Dalarna där jag arbetade ett par år för att sedan flytta till Uppsala. Här har jag tidigare varit på Folktandvården i Gottsunda och Alunda.

När jag inte tjänstgör som tandläkare är jag gärna med familjen eller snickrar på huset.

Varmt välkomna till Åpraktiken önskar jag er alla!

Elin

Elin

Tandsköterska

Jag heter Elin Pousette och jobbar som tandsköterska här på Åpraktiken sedan augusti 2016. Mig kommer du träffa när du besöker tandläkare Saeed.

När jag inte är på min trevliga arbetsplats tycker jag om att umgås med familj och vänner, vara ute i skog och mark samt resa.

Välkommen till Åpraktiken!

Loane

Loane

Tandhygienist

Hej!

Jag utbildade mig till tandhygienist vid Malmö Tandvårdshögskola och har jobbat som tandhygienist sedan 2011. Tidigare har jag jobbat på Folktandvården i Malmö där vi ständigt samarbetade med olika specialisttandläkare bland annat med inriktning på tandlossning. Jag har även erfarenhet av att ta hand om tandvårdsrädda patienter. Det bästa med att jobba som tandhygienist är att få hjälpa mina patienter att nå ett bra resultat av behandlingen så att tandlossningssjukdomen avstannar.

Välkommen till oss!

Jessica

Jessica

Tandsköterska

Hej!

Mitt namn är Jessica och jag jobbar som tandsköterska på Åpraktiken sedan augusti 2018. Jag tog min examen våren 2018. Jag trivs superbra här på kliniken och ägnar mig mest åt att assistera tandläkare Saeed.

På fritiden tycker jag och min familj om att skämma bort våra vänner med god mat.

Välkommen till oss!

Shamsun

Shamsun

Tandhygienist

Hej!

Jag heter Shamsun och jag tog min tandhygienistexamen år 2000. Innan jag började på Åpraktiken jobbade jag på Käkkirurgen Akademiska sjukhuset och innan dess på folktandvården inom allmäntandvård och mobil tandvård.
Jag har mitt påbrå i Bangladesh och kom till Sverige som liten. Jag gillar resor och shopping och på fritiden umgås jag mycket med familjen.

Varmt välkommen!

Peter Henriksson

Peter Henriksson

Leg. tandläkare

Hej!

Mitt namn är Peter och efter snart 20 år som verksam tandläkare inom Landstinget och Privata sektorn har jag stor erfarenhet inom allmäntandvård, men framförallt inom områden som tandvårdsrädsla, rotfyllningar, kron-, bro- och implantatprotetik. Vi vill tillgodose dina önskemål och ditt personliga behov av tandvård.

Jeanette

Jeanette

Tandsköterska

Hej!

Jag blev klar tandsköterska 2017 och har jobbat här sen våren 2019. Min främsta arbetsuppgift är att assistera Tandläkare Maria.

Älskar mitt jobb men på fritiden försöker jag spendera så mycket tid som möjligt med min familj. Kan även bli en och annan padelmatch som jag precis börjat spela.

Välkommen till oss på Åpraktiken!